Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Blasius
tag
Erről az xp-n belüli árírásról már hallottam.
Még nincs felrakva, de ha felraknám e: lenne. Félek ha átírom az meg fog ártani az xp-nek. Lehet a registryben meg inikben e: re hivatkoznak. Ezért lenne jó valamit gányolni akár grubbal, akár más partícionálóval hogy már eleve C legyen.
Még rákérdezek a dologra az xp topicban, aztán lehet hagyom e: -on ha nincs más...Van Ubuntus kérdés is:
koliban vagyok, a netre vezetékessel kapcsolódok. az ip, mask, dns server stb címét kézzel kel beírni, autómatikusan nem állnak be.
Az ubiban, ha a jobb felső sarokban lévő hálózat ikonra kattintok jobbal, majd vpn kapcsolatok/vpn beállítása/vezetékes/auto eth0 -t szerkesztem, akkor működik. De ha újraindítom a gépet állíthatom be az egészet elölről, mert mindent elfelejt.
Ha létrehozok egy új kapcsolatot (auto eth0 helyett), akkor az megjegyzi, viszont az alapértelmezett az auto eth0 marad, és kézzel kell váltani az újra amit létrehoztam. Ha az auto eth0-t törlöm, újraindítás után újra létrejön, és erre kapcsolódik, ami persze nem működik.
Ötlet?Ubuntu 8.10
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest