- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Konzolhoz csak cd-ről bootolva jutok, ha kilépek a mentés módba.
Azt elfelejtettem írni, hogy live cdvel kezdtem a történetet, bocsi...
Sajna az is ugyanígy megállt.
Hardverileg szerintem jó, előzőleg még xp ment rajta, nagyon régen pedig linux, igaz az még s3-as videóval.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
de jó neked... nekem nem úgy megy, ahogy kellene. pedig a legfrissebb bios van rajta. de az 1,6GHz-es procc max. 1,33GHz-en hajlandó menni. úgyhogy rövid úton kivettem az energiatakarékossági cuccost. lehet, hogy visszateszem inkább a régi biost. a hp-nak meg írok egy levélkét.
-
ngabor2
nagyúr
igen, ennyi.
ha nagyon ''profik'' akarunk lenni, akkor lehet mindenféle ellenőrzéseket körérittyenteni (benn van-e már a modul, megvan-e a modprobe, ha igen, hol, stb), de egy adott, működő rendszernél felesleges.
(az elütést javítottam benne, biztos, ami biztos)
Bero: apt-cache search mp3 | grep xine
ez ad ki pár találatot, pl. libxine1-ffmeg, libxine1-gnome, és -kde. ezekkel érdemes próbálkozni.
mondjuk nem tudom, hogy valóban megvannak-e, mert edgy-m pont nincs, az egyik gépen dapper, a másikon feisty fut...
(kérdezni is tudni kell az apt-tól... az apt-cache search xine | grep mp3 nem ad találatot.) -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy mégiscsak a bios frissítés lenne a te barátod, ha már 2 hiba is jelentkezik. nekem elég volt 1 hiba ahoz, hogy rászánjam magam...
a 2. hibára talán megoldás, ha a /etc/init.d/boot.misc file-ba beteszed a modprobe-ot. esetleg a megfelelő futási szint kt-ába a legutolsó helyre (pl. z-vel kezded a link nevét) teszel egy linket egy szkriptre, ami ezt csinálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest