- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Jester01 #1330 üzenetére
[link]
A withnokey.numlines értékét átállítottam 9-re, de így is csak 3 sornyit görget... (a módosító billentyűknél feltüntetett értéket viszont viszi a megfelelő módosító billentyűvel...)
szerk: pontosítok, a ctrl módosítóval is hiába állítom az értéket, nem megy. Az alt+görgőre beállítva a kívánt értéket, úgy megy a görgetés....
van erről az about:configról valami, hogy mi mit jelent esetleg?? én keresgéltem, de lehet rosszul
Szerk2: megvan! mousewheel.withnokey.sysnumlines értékét false-ra kellett állítanom, így már müxik a módosító bill. nélküli görgetés is a beállított értékre!
Köszönöm a segítséget!
[Szerkesztve] -
Ryaren
tag
válasz
Jester01 #1190 üzenetére
igen ez eddig mind oké és értem is!
Valószínűleg az ISP-m (3c-hungary) nem a CHAP-ot használja hanem valami mást! Talán PAP-ot. De egyszerűen nem tudom hogy lehet átváltani!!! Valami tipp erre??? Természetesen a felhasználó név és jelszót helyes adtam meg!
Szóval hogy lehet váltani CHAPról PAPra? -
dbius
veterán
válasz
Jester01 #170 üzenetére
Nos, sikerült ezt az svn-t lekezelni.
De alapból parancsorban hibát írt ki, nem volt telepítve semmilyen svn-t kezelő progi, így adeptben rákerestem és a sok közül felraktam egyet (web-svn vagy vmi ilyesmit)
utána már ment, leszedte a drivert a ~/trunk könyvtárba.
utána make, make install és a kopete életre tudta ugyan kelteni a webcamerát, de erősen szemtengely ferdülése lett, mert olyan szögből adta vissza a képet, mintha a belső optikáját elforgattam volna legalább 45 fokkal
úgyhogy sajnos felejtős ez is -
Bero
aktív tag
válasz
Jester01 #103 üzenetére
Igazából semmit. Most próbáltam, azaz próbáltam volna először cd/dvd-t írni ubnuntuval, azonban egyik író program sem hajlandó elindítani az írást. A folyamat pontosan az írás megkezdése előtt szakad meg, tehát nem is pörgeti fel a cd-t. Most eleve váltok Kubuntura, remélem abban nem produkálja ezt a hibát.
Csak nemtudtam mivel írjam ki, miután letöltöttem, aztán rájöttem, hogy Puppy linux alatt tudok cd-t írni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest