Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Macrodroid
- Az Apple bejelentette, június 8-án kezdődik a 2026-os WWDC
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Bero
aktív tag
válasz
Jester01
üzenetére
Igazából semmit. Most próbáltam, azaz próbáltam volna először cd/dvd-t írni ubnuntuval, azonban egyik író program sem hajlandó elindítani az írást. A folyamat pontosan az írás megkezdése előtt szakad meg, tehát nem is pörgeti fel a cd-t. Most eleve váltok Kubuntura, remélem abban nem produkálja ezt a hibát.
Csak nemtudtam mivel írjam ki, miután letöltöttem, aztán rájöttem, hogy Puppy linux alatt tudok cd-t írni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest