Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
bme
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezt megcsináltam, de minden ment normálisan. Nem állt meg sehol.
De szerintem nekem nem is ez kell, mert nem bootoláskor fagy le, hanem amikor az újraindítás opciót választom, akkor ugye van ez a [URL:http://media.arstechnica.com/news.media/ubuntu_boot.png]kép[/URL], csak ilyenkor a narancssárga csík jobbról balra fogy el. Mikor elfogy a csík, ott akad meg.Major Major: azt is megcsináltam amit Te írtál, de miután beírom a jelszavam, akkor azt írja, hogy Login incorrect
Jah és még valami. Azt hol lehet beálltani, hogy Firfoxban a backspacet ha megnyomom, akkor visszamenjen az előző oldalra?

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest