- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
n0_gAboR #8179 üzenetére
Köszönök minden segítséget, már tudok megosztani!
Nekem az azureus neve volt ismerős, fel is tettem, nem volt vele gond! Bár, megnéztem a rendszerfigyelőt, és a RAM-ot nagyon kajálta vmi...
Úh kipróbálom a Deluge-t!
A másik: akkor mi van ezzel a Gnome-mal? Tegyek fel új verzát? Mert nem látja a hostot...
Illetve: letöltöttem a desktop effekteket állítgató progit is (compizconfig-settings-manager)! Ebben az esetben mit kell beállítanom, h szép, 3D-s legyen az asztalom? Illetve hogy kell bűvészkedni vele, h működjenek?
Mint itt: [Ubuntu compiz]Wmv: windowson én ace mega codecs packot használok, ezzel minden szaggatásmentesen megy! Itt ubuntu alatt van pár dolog, ami szépen fut, meg van pár, ami nem, meg ha kiteszem teljes képernyőre, és akkor szaggat!
Nincs ubuntura vmi codec pack?
Aktív témák
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest