Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Köszönök minden segítséget, már tudok megosztani!
Nekem az azureus neve volt ismerős, fel is tettem, nem volt vele gond! Bár, megnéztem a rendszerfigyelőt, és a RAM-ot nagyon kajálta vmi...
Úh kipróbálom a Deluge-t!
A másik: akkor mi van ezzel a Gnome-mal? Tegyek fel új verzát? Mert nem látja a hostot...
Illetve: letöltöttem a desktop effekteket állítgató progit is (compizconfig-settings-manager)! Ebben az esetben mit kell beállítanom, h szép, 3D-s legyen az asztalom? Illetve hogy kell bűvészkedni vele, h működjenek?
Mint itt: [Ubuntu compiz]Wmv: windowson én ace mega codecs packot használok, ezzel minden szaggatásmentesen megy! Itt ubuntu alatt van pár dolog, ami szépen fut, meg van pár, ami nem, meg ha kiteszem teljes képernyőre, és akkor szaggat!
Nincs ubuntura vmi codec pack?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Disney+
- sh4d0w: Nyitlocker
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest