Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Köszönök minden segítséget, már tudok megosztani!
Nekem az azureus neve volt ismerős, fel is tettem, nem volt vele gond! Bár, megnéztem a rendszerfigyelőt, és a RAM-ot nagyon kajálta vmi...
Úh kipróbálom a Deluge-t!
A másik: akkor mi van ezzel a Gnome-mal? Tegyek fel új verzát? Mert nem látja a hostot...
Illetve: letöltöttem a desktop effekteket állítgató progit is (compizconfig-settings-manager)! Ebben az esetben mit kell beállítanom, h szép, 3D-s legyen az asztalom? Illetve hogy kell bűvészkedni vele, h működjenek?
Mint itt: [Ubuntu compiz]Wmv: windowson én ace mega codecs packot használok, ezzel minden szaggatásmentesen megy! Itt ubuntu alatt van pár dolog, ami szépen fut, meg van pár, ami nem, meg ha kiteszem teljes képernyőre, és akkor szaggat!
Nincs ubuntura vmi codec pack?
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest