- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Garmin topik
Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
egy elég komoly problémába futottam a pár hete letöltött Ubuntu 8.04 LTS PC (Intel x86) desktop CD telepítése közben. Kb. 28-31%-nál cd olvasási hibát ír, és restart-ot javasol a telepítés során, a cd ellenőrzés, sőt a cd-ről való boot-olást választva is. Már két cd meghajtóval is kipróbáltam, mindkettő beolvas akármilyen más cd-t. A cd szintén nem hibás, mert az összes notebook-ba amibe eddig betettem rögtön beboot-ol, vagy végigfut a cd ellenőrzés, stb. Viszont akármelyik pc-be teszem be, 31%-on megáll, és uazt a hibaüzenentet adja. Eleinte a 32-64 bit (64-bit PC (AMD64) desktop CD) problémára gondoltam, de a notebookok is mind 64-esek voltak. Bármi ötlet?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest