Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
GD
őstag
hali!
kb olyan 2-3 ubuntu verzióval ezelőtt próbálkoztam azureus-al local desktop gépen, akkor azért még elép szépen volt vele szívás.. kb minden 3 indítás crash volt, mindenféle google és file-hegesztés után sem volt igazán életképes, én onnantól le is tettem róla.. azóta nem kizárt hogy jobb letta te szervereden van ablakozó? vagy hogy éred el grafikus torrent felülettel távolról?
amit "zabált" a torrentflux az a mem és cpu, de nem én vagyok a szerver üzemeltetője.. ellenben aki csinálja számomra hiteles, nem ma kezdte a linux-ot..most googleztam rá, látom hogy azu-nak van webes gui-ja is.. nah majd összehasonlításnak megkérem a srácot hogy tegyen vele egy próbát, kíváncsi leszek

Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest