Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én Kubuntu-ból felraktam a rc-t, igazából KDE-s próbaként is (kde-t utoljára cirka 4-5 éve láttam élesben).
Kinézetre jobban tetszik a KDE, viszont van pár furcsasága a Gnome-os ubuntuhoz képest. Nem tudom ezek mennyire adódnak az rc-ből, de azért rc már elég működőképes szokott lenni, szóval gyanítom nem amiatt. Az egyik ilyen dolog, hogy a partíciókat nem sda1, sda2, stb-vel nevezi el, hanem disk, disk-1, stb, ami nekem elég furcsa volt. Ugyancsak az volt, hogy (a linux külső usb-s hdd-n van) a laptopomban lévő hdd-re azt mondta, hogy külső hdd, ezért csak rootként lehet felcsatolni (s nem is csatolja fel automatikusan, mint a gnome). Ebben az egyetlen poén volt, hogy kilépéskor is kiírta, hogy csak root csatolhatja le, azonban hiába jött fel az ablak, graf rendszer közben már félig leállt, így be se tudtam írni a root jelszót
Illetve a Ubuntus dolgokat is jobban rendszerhez-integráltnak érzem Gnome alatt.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest