- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én Kubuntu-ból felraktam a rc-t, igazából KDE-s próbaként is (kde-t utoljára cirka 4-5 éve láttam élesben).
Kinézetre jobban tetszik a KDE, viszont van pár furcsasága a Gnome-os ubuntuhoz képest. Nem tudom ezek mennyire adódnak az rc-ből, de azért rc már elég működőképes szokott lenni, szóval gyanítom nem amiatt. Az egyik ilyen dolog, hogy a partíciókat nem sda1, sda2, stb-vel nevezi el, hanem disk, disk-1, stb, ami nekem elég furcsa volt. Ugyancsak az volt, hogy (a linux külső usb-s hdd-n van) a laptopomban lévő hdd-re azt mondta, hogy külső hdd, ezért csak rootként lehet felcsatolni (s nem is csatolja fel automatikusan, mint a gnome). Ebben az egyetlen poén volt, hogy kilépéskor is kiírta, hogy csak root csatolhatja le, azonban hiába jött fel az ablak, graf rendszer közben már félig leállt, így be se tudtam írni a root jelszót
Illetve a Ubuntus dolgokat is jobban rendszerhez-integráltnak érzem Gnome alatt.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest