Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Aktív témák
-
Nah, a Lubuntu alapértelmezett PCManFM-et kipróbáltam, nagyon jó. Gyors, működik a vissza gomb, és még a menüt is lehet tallózni mappaként, így progik indíthatók vele. A filmekhez csak default ikon van, előnézeti kép nincs, a gyorsaság miatt gondolom.
Van terminál, hely megnyitás, mappa nyitása rendszeergazdaként. Ikonméretek frankón állíthatók. Két panel az nincs, viszont vannak tabok, olyan, mint egy total commander egy oldallal
Sajna szöveges doksikat (.txt is) terminálban akarja futtatni, csak jobb klikkre nyitja leafpaddal.
Tux Commandert is néztem, elég jónak tűnik, lehet kétpaneles megoldásra ez a jobb, Nautilust erre meg nem erőltetem
hallari: 'oszt sudo volt-e, vagy "sudo su"? az kell mindenhez szinte...
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sajna szöveges doksikat (.txt is) terminálban akarja futtatni, csak jobb klikkre nyitja leafpaddal.