- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Nah, a Lubuntu alapértelmezett PCManFM-et kipróbáltam, nagyon jó. Gyors, működik a vissza gomb, és még a menüt is lehet tallózni mappaként, így progik indíthatók vele. A filmekhez csak default ikon van, előnézeti kép nincs, a gyorsaság miatt gondolom.
Van terminál, hely megnyitás, mappa nyitása rendszeergazdaként. Ikonméretek frankón állíthatók. Két panel az nincs, viszont vannak tabok, olyan, mint egy total commander egy oldallal
Sajna szöveges doksikat (.txt is) terminálban akarja futtatni, csak jobb klikkre nyitja leafpaddal.
Tux Commandert is néztem, elég jónak tűnik, lehet kétpaneles megoldásra ez a jobb, Nautilust erre meg nem erőltetem
hallari: 'oszt sudo volt-e, vagy "sudo su"? az kell mindenhez szinte...
Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajna szöveges doksikat (.txt is) terminálban akarja futtatni, csak jobb klikkre nyitja leafpaddal.