- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
jochen
csendes tag
Helló! Mégegyszer nagyon köszönöm a pár napja kért segitségemre irt válaszodat / HTML-dokumentációkkal kapcsolatban/. A probléma megoldódott, de nem tudom , hogyan.Hajnali fél háromig kukkoltam a netet, általam nem ismert paranccsorokat gépeltem be, ujrainditottam, anyáztam, sirtam,és megittam fél liter forraltbort. és minden zsir.
Viszont megint lenne egy kérdésem .10.10-es Maverick van a gépen, a formázást automatikusan végezte, nem voltam bátor saját magam particionálni.Viszont szeretnék kipróbálni különböző disztribúciókat, szeretnék tanulni, anélkül, hogy a meglévőt megbolygatnám.MIi lenne a teendőm? Jelenleg ilyen a partició: /dev/sda 1 ext4
/dev/sda 2 extended
/dev/sda 5 linux-swap
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Viszont megint lenne egy kérdésem .10.10-es Maverick van a gépen, a formázást automatikusan végezte, nem voltam bátor saját magam particionálni.Viszont szeretnék kipróbálni különböző disztribúciókat, szeretnék tanulni, anélkül, hogy a meglévőt megbolygatnám.MIi lenne a teendőm? Jelenleg ilyen a partició: /dev/sda 1 ext4