Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
- 

B.DanY csendes tag Szerbusztok nem az első hsz szerint tettem fel a drivert de már át olvastam! 
 Viszont (most ez lehet nagyon gáz lesz) de nem nagyon tudom hova kell beirni ezeket a parancsokat pl apt! Most probálkozom eloszor ezen az oprendszeren
 A vizuális effekteket szeretném beállitani találtam egy ilyen linket gondolom ezzel menni fog csak nem tudom feltenni [link]ezt irta ki amikor még semmit nem csináltam vele: 
 /usr/bin/restricted-manager '--enable' 'nvidia_new' futtatása root felhasználó nevében meghiúsult.Az alapul szolgáló hitelesítési mechanizmus (sudo) nem engedélyezi Önnek ezen program futtatását. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával.És ilyen laptopom van: Processzor: Intel Core 2 Duo T7700 2.4GHz 
 Kijelző: 17" WSXGA+ (1680 x 1050)
 Merevlemez: 120 GB S-ATA
 Memória: 2 x 1024MB DDR-II 667MHz
 Optikai meghajtó: DVD-Supermulti LS
 Grafikus megjelenítő: nVIDIA Quadro FX 1600M 512MBköszi a válaszokat elore is 
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest