Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
GD
őstag
hangosan felteszem a kérdést magamban :
6.06.-ról 7.04-re dist-upgrade-val vajon mennyire lesz fájdalmas az átállás?
clean install már kicsit munkás dolog lenne, fél éve csiszolgatom hogy minden kézre álljon..
teszt szerűen felraktam a 7.04 herd3-at nagygépre, itt már nincs baj a hanggal mplayer alatt.. a network manager nem tetszik, a régebbi kezelhetőbb volt... nem értem mit jelent ez a ''roaming''.., szépen össze tudja zavarni az interfacest, a végén kézzel szerkesztés lett belőle..
a ''vezérlőpult'' kicsit windows-os lett, meg is ijjedtem... ugye nem esünk át a ló túloldalára..?
visszaesés hogy a monitort a az nvidia cuccok felrakása után csak 55hz-en tudta pislákoltatni, igaz lcd, de így elmosott, gondolom egy 6.06-os conf átrakása megoldja
kb ezek voltak ez első benyomások, várom a véglegest
marad a kérdés még hogy érdemes e 64bit-re átállnom...előnye, hátránya..
ui: 32-bitről 64bitre dist-upgrade?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest