- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
Aktív témák
-
dbius
veterán
Rég jártam erre. Problémám adódott. Ubuntu 10.10 van a laptopomon és azt vettem észre, hogy az usb eszközök automountja pár napja nem működik. Valamelyik frissítéssel lehet összefüggésben szerintem, de nem találom, melyikkel. végigtúrtam a googlet, igazából nem találtam ehhez az időponthoz közeli, ilyen tartalmú bejegyzéseket.
érdekes, mert lsusb nem listázza a pendriveot, ha bedugom, de dmesg-ben szépen benne van minden, elvileg és gyakorlatilag is ott van, kézzel tudom mountolni, de kényelmes típus vagyok, ezért az automountot jobban szeretem(ném).
Eddig hibátlanul működött, most meg nem.
Korábbi, hasonló problémákra adott javaslatok nem működnek. Mások nem tapasztaltak hasonlót 10.10 alatt mostanában??
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest