- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Igen, mind megvan eredetiben, alapban nem használnék illegális szoftvert. Nem kevés pénzt költöttem szoftverekre, általában közvetlenül a gyártótól veszem meg bankkártyával, így olcsóbban kijövök, mintha mintha magyar forgalmazótól venném.
Igazából épp a költségeim csökkentése miatt akartam átállni, de még mindig nem az igazi. Megint várok 2 évet hátha addigra a Linuxhoz is elkezdenek profi felhasználásra szoftvereket kiadni.
Ja és nem vagyok Microsoft imádó. Ha valaki azt mondaná, hogy a Linuxhoz van az Abbyy Finereadert, és a Paint Shop Pro-t egy az egyben kiváltó szoftver, és hosszútávon olcsóbban jönnék ki, akkor váltanék.
Mindenki propagálja, hogy a Linux így ingyenes szoftver, meg úgy. De arról senki nem beszél, hogy az ingyenért milyen minőség jön.
Nem a Linux kezelésével van bajom, meg mindent megcsinálok, ami kell, csak mire kibogarászom, hogy hogy kell az egy csomó idő. Azalatt pedig nem pénzt keresek.
Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest