Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Nem mondom, hogy lehetetlen bármiféle hiba, csak emlékszem az ati féle backfill problémára a 9.04-től eredően, és ugyanez az érzésem akkor, amikor két ati-s laposon most látom jól működni a bubity-t, miközben egy inteles alapúnál meg panaszkodsz, hogy nem stimmel.
Amiről beszélsz, az gyakorlatilag egy többé-kevésbé ~1.0-ra összerakott interfész. A maverickhez hasonlóan itt is lehetnek idióta függőségi beállítások, bár amit te akartál kivitelezni, az szerintem inkább szétbuherálása a rendszernek. Én ezzel nem kísérletezgetnék többek közt amiatt sem, mert inkább csak használnám a rendszert, bármennyire is háklis lennék az indicatorokra -- mondjuk ezt az ellenérzést én kapásból nem értem, de nem kötekedésképpen. Ezt kicsit túlzó lenne a választási lehetőségek csorbulásának betudni, inkább azt mondanám, hogy az elképzeléseidhez kevésbé passzoló függőségi rendszert kaptál.
Arra meg érleld magad, hogy gs-hez már készül az indicator support... ez van.
(#36696) ntomka nem erőltetek semmit, csak próbálom értelmezni a jelenséget. Eddig nem sikerült, illetve hát amit látok, az nem érvek összefogott rendszere, inkább csak sokféle ellenérzés találkozása

(#36697) aag eddig még semmi meggyőzőt nem mondtál, ami valamennyire is igazolná a meglátásaidat, de akkor télleg hagyjuk.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest