Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Mi van?
Egy lemezen 4 elsődleges partíció is lehet... 
És már mondtam korábban (nem egyszerű, úgy tűnik, kicsit redundánsan kell leírnom az infókat
), hogy a lapozófájl partíciója akkor még csak létrehozva volt, nem volt formázva, utólag formáztam FAT32-re, és arra tettem a lapozófájlt.
Most hogy jön ide, hogy elsődleges partíció? A C: is elsődleges partíció, csak az ábráról az a rész már levágódott, hogy "Primary partition".
Ha már nem fogadsz el semmit abból, amit mondok, és vitatkozol, akkor fejtsd már ki normálisan, mire gondoltál...
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egy lemezen 4 elsődleges partíció is lehet... 
), hogy a lapozófájl partíciója akkor még csak létrehozva volt, nem volt formázva, utólag formáztam FAT32-re, és arra tettem a lapozófájlt.
Ha már nem fogadsz el semmit abból, amit mondok, és vitatkozol, akkor fejtsd már ki normálisan, mire gondoltál...