Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Mi van?
Egy lemezen 4 elsődleges partíció is lehet... 
És már mondtam korábban (nem egyszerű, úgy tűnik, kicsit redundánsan kell leírnom az infókat
), hogy a lapozófájl partíciója akkor még csak létrehozva volt, nem volt formázva, utólag formáztam FAT32-re, és arra tettem a lapozófájlt.
Most hogy jön ide, hogy elsődleges partíció? A C: is elsődleges partíció, csak az ábráról az a rész már levágódott, hogy "Primary partition".
Ha már nem fogadsz el semmit abból, amit mondok, és vitatkozol, akkor fejtsd már ki normálisan, mire gondoltál...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy lemezen 4 elsődleges partíció is lehet... 
), hogy a lapozófájl partíciója akkor még csak létrehozva volt, nem volt formázva, utólag formáztam FAT32-re, és arra tettem a lapozófájlt.
Ha már nem fogadsz el semmit abból, amit mondok, és vitatkozol, akkor fejtsd már ki normálisan, mire gondoltál...