Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
fäszom az egész catalystbe... amikor felfrissitettem az ubit 11.04 re akkor hardverkeresőbe leállitottam az ati driverét és faszán ment. most nem volt hajlandó jól menni leállitottam és ugyan olyan kaksi... pl amit én használok docky annak van 3d-s verziója. namost az azóta se megy normálsian és nem is engedélyezi hogy normálsian menjen...
olyan mintha kikapcsolta volna a 3d-s képességét...hogy tudom teljesen kitakaritani a catalystet a gépröl? dkpg --purge folytatás?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest