Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hihetetlen ez az ubuntu.

Egyszer régen kipróbáltam valami 8-es verziót. Csak CD-ről bootoltam, mégis szétesett a RAID tömböm, miután újraindult a gép. (Vagyis elsőre úgy festett, aztán sikerült megúszni, mint most is.)
Most szükségem lett volna pár percig egy linuxra (le akarok fordítani egy forráskódot win32-re, de linixból írták, és bár lefordul win-re, windows alól nagyon problémás -Win7x64-ből szinte lehetetlen- fordítani...)
Na, szóval lerántottam a legfrissebb ISO-t, felraktam Wubi-nak egy 5Gb-os képfilet, reboot, azt mondja települni fog, erre hiba, nincs partíció, blab-bla, és sehova tovább...
Hát jó, gondoltam akkor reset. Erre szól a BIOS, hogy RAID FAILED.Csillogó homlokkal megint újtaindítottam, letiltottam a RAID vezérlőt, majd reboot után vissza, aztán hála istennek most erről a gépről írok.
Kár let volna a 2Tb-os RAID-0 tömbömért.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Svájci jellegű bicska eladó
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs