Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
rep3at
őstag
Egy számomra nagy problémával fordulnék hozzátok segítségért.
A tesóm nemrégiben megmutata nekem asztali gépen az Ubuntu legújabb verzióját, ami nagyon megtetszett. Örömömet tovább tetézte azzal hogy létezik belőle netbook verzió is, gondoltam hogy ki is próbálom hogyan muzsikál az én kis UMPCmen (Celeron M 900 Mhz, 768MB RAM, 60GB HDD, Intel 910GM). Megpróbáltuk először az USBről való indítást, sajnos még csak el sem kezdte betölteni, egyszerre a Windows 7et akarta betölteni, mintha nem is látná a pendriveot. Ezután megpróbáltuk külső DVD-meghajtóról, ezt már felismerte, de a töltés közben megfagyott, nem akart továbblépni, hiába vártunk.
Szerintetek van megoldás a problémámra? Még sosem volt Linux a gépemen, de ez most nagyon megtetszett, szeretném kipróbálni. Kérem ha tudtok, segítsetek! Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest