Hirdetés
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
rep3at
őstag
Egy számomra nagy problémával fordulnék hozzátok segítségért.
A tesóm nemrégiben megmutata nekem asztali gépen az Ubuntu legújabb verzióját, ami nagyon megtetszett. Örömömet tovább tetézte azzal hogy létezik belőle netbook verzió is, gondoltam hogy ki is próbálom hogyan muzsikál az én kis UMPCmen (Celeron M 900 Mhz, 768MB RAM, 60GB HDD, Intel 910GM). Megpróbáltuk először az USBről való indítást, sajnos még csak el sem kezdte betölteni, egyszerre a Windows 7et akarta betölteni, mintha nem is látná a pendriveot. Ezután megpróbáltuk külső DVD-meghajtóról, ezt már felismerte, de a töltés közben megfagyott, nem akart továbblépni, hiába vártunk.
Szerintetek van megoldás a problémámra? Még sosem volt Linux a gépemen, de ez most nagyon megtetszett, szeretném kipróbálni. Kérem ha tudtok, segítsetek! Előre is köszönöm.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest