- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Aktív témák
-
rep3at
őstag
Egy számomra nagy problémával fordulnék hozzátok segítségért.
A tesóm nemrégiben megmutata nekem asztali gépen az Ubuntu legújabb verzióját, ami nagyon megtetszett. Örömömet tovább tetézte azzal hogy létezik belőle netbook verzió is, gondoltam hogy ki is próbálom hogyan muzsikál az én kis UMPCmen (Celeron M 900 Mhz, 768MB RAM, 60GB HDD, Intel 910GM). Megpróbáltuk először az USBről való indítást, sajnos még csak el sem kezdte betölteni, egyszerre a Windows 7et akarta betölteni, mintha nem is látná a pendriveot. Ezután megpróbáltuk külső DVD-meghajtóról, ezt már felismerte, de a töltés közben megfagyott, nem akart továbblépni, hiába vártunk.
Szerintetek van megoldás a problémámra? Még sosem volt Linux a gépemen, de ez most nagyon megtetszett, szeretném kipróbálni. Kérem ha tudtok, segítsetek! Előre is köszönöm.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest