Hirdetés
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
yann
csendes tag
Üdv,
nem tudja valaki megmondani, hogy lehet megcsinálni (meg lehet?) azt, hogy programok indításához bill. parancsokat állítsak be gutsy alatt? pl: lenyomom a CTRL-M -et és elindul az mplayer. A rendszerparancsokhoz már be tudtam állítani billentyűket, de nem láttam, hogy új parancsokat is beállíthatnék-e.
és ha már mplayer, hogy lehet beállítani, hogy ugyanúgy működjön, mint XP alatt? (bal egérgomb-pause, középső -váltás teljes nézetre, scroll -hangerő állítás...) néztem az mplayer key settings -ét, de vagy vak vagyok, vagy hülye, vagy nincs ott erre lehetőség. (feltételezem a második állítás a helytálló, ezért kérdezek)
ja és hogy lehet belecsempészni azt a szintén windows-os funkciót, hogy amint befejezi a film lejátszását, fél perc után kikapcsolja a gépet?
előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs