- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
A parancsot valóban elírtam
De nem igazán értem, mert volt, hogy a hibaüzenetből másoltam ki, és ugyanezt kaptam...viszont most már bevette, működik. Fent figyel a Teamviewer is, és a synaptic is jó 
A javával kapcsolatban viszont nem értem, miért a mozilla könyvtárba kell másolnom a plugint, hiszen az működik
Bár megtettem ártani nem árthat alapon, plusz a /usr/lib/opera/plugins könyvtárba is betettem, de mégse megy...Még egy kérdés: miért van az, hogy a cairo dock egy idő után "elfelejt" feljönni? Hiába kattintgatok, és vonszolom fölé az egeret, csak lapít...kézzel kell a menüből aktiválni. A rendszer betöltésekor még jó, utána csinálja ezt...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem igazán értem, mert volt, hogy a hibaüzenetből másoltam ki, és ugyanezt kaptam...viszont most már bevette, működik. Fent figyel a Teamviewer is, és a synaptic is jó 
Bár megtettem ártani nem árthat alapon, plusz a /usr/lib/opera/plugins könyvtárba is betettem, de mégse megy...