Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Ettől függetlenül egy darab válasz arra nem jött, hogy egy saját hazám nyelvén feladott levél mellékletét hogy tudnám megnézni
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF. 
Aktív témák
Aktív témák
- iPad topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Creality Nebula Camera
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF.