- Apple Watch
- Yettel topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Valóban, működik!
De bamba vagyok, hogy nem próbáltam ki eddig ezt. 
A partíció átméretezési problémával már én is találkoztam.
Kapaszkodj meg, a tapasztalatom az, hogy habár a gparted funkcionalitásában nem rossz, de működésében sok windowsos társának nyomába sem ér. Lassú, bugos, és értelmetlen dolgokat csinál. 
Ráadásul az ntfs partíciókban rendre hibát csinál (nekem eddig) ha hozzányúlok, amit javítókonzolon kell utána helyrehoznom.
Ezt az egészet áthelyezős dolgot meg nemtom elképzelni miért van, mert más programnál is ezt csinálja nekem.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De bamba vagyok, hogy nem próbáltam ki eddig ezt. 
Kapaszkodj meg, a tapasztalatom az, hogy habár a gparted funkcionalitásában nem rossz, de működésében sok windowsos társának nyomába sem ér. Lassú, bugos, és értelmetlen dolgokat csinál.