Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Ubunut 10.04: Egyre kevesebb a szabadhely... 10GB adtam neki, és a felrakott progikkal együtt 5GB volt a szabadhely... Viszont leszedtem magamnak néhány cuccot így lett 3GB szabadhely... ez rendjén is van, de párnapja már csak egy 1GB-van és közben semmit sem raktam fel.
Lemezhasználat-elemző progival szétnéztem és a user illetve saját mappában a .cache és a többi [pont]-tal kezdődő mappában rendesen ott vannak a Megák, amik együtt kitesznek illetve még valahol a var mappában is majdnem 1 Giga van, amiben rengeteg tar.gz vagy .zip tömörített mappa találahtó (talán frissítések lehetnek). Most nem tudom melyik mappa, a lemezhasználat elemző, elég lassú néha...

Szóval segítséget kérnék, hogy miként tudnám ezek tartalmát törölni? érdemes-e? (azért picit sokkalom, hogy 2 hetes netezésnél a mozilla mappában több mint 245mb adat van...)
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest