Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
kovaax
üzenetére
A photoshopot nem sokszor használtam, de akkor is főképp csak ezt a lasso toolt használtam benne, hogy ne kézzel kelljen kijelölni bizonyos területeket, hanem a progi jelölje ki szabályosan, hogy azokat más képre lehessen illeszteni, avatarok szerkesztéséhez használtam párszor, de semmi extra dolgot nem csináltam vele, szóval lényegében nyugodt szivvel állhatok át bármi másra, keverni nem fogom őket, az biztos. Most a GIMP-pel meg vagyok elégedve, ez a funkció jól használható benne (egy picit próbálkozni kellett, amig kitapasztaltam, hogy miként működik, de végül sikerrel jártam..)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő