- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
kovaax
üzenetére
A photoshopot nem sokszor használtam, de akkor is főképp csak ezt a lasso toolt használtam benne, hogy ne kézzel kelljen kijelölni bizonyos területeket, hanem a progi jelölje ki szabályosan, hogy azokat más képre lehessen illeszteni, avatarok szerkesztéséhez használtam párszor, de semmi extra dolgot nem csináltam vele, szóval lényegében nyugodt szivvel állhatok át bármi másra, keverni nem fogom őket, az biztos. Most a GIMP-pel meg vagyok elégedve, ez a funkció jól használható benne (egy picit próbálkozni kellett, amig kitapasztaltam, hogy miként működik, de végül sikerrel jártam..)
Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest