- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Nagyon köszönöm a segitséget! Sajnos valószinüleg már nem lesz modom kiprobálni, mivel el kell adnom a pc-m,és darabig nem lesz új. Ma hajnalra feltörték a kocsim, és elvitték a tárcám. Figyelmetlen voltam, bent maradt a kocsiban. Az autó és a személyes írataim is elvesztek, és a fizetésem is, mivel tegnap délután volt fizetés a munkahelyemen. valamint az autóban is kárt tettek, egy szélvédő is kell. Most itt ülök a szobámban, és figyelek kifelé, várom a rendöröket. 2.5órája bejelentettem az eseményt, de még nem jött ki senki tölük. Csak egy telefonhívást kaptam, hogy jönnek, legyek türelemmel. Mit tehetnék, várok. És szomorú vagyok.
Aktív témák
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest