Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Horgász topik
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Jelszókezelők
- Okos lesz a következő szemüveged
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan
- 27% - GAMING PC! 13900K / RTX 4090 / 64GB DDR4 / Z690 / 3TB SSD / 1600w Platinum
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

odáig jutok vele,hogy kiválasztom mit akarok memót elelnörizni,linux futatni,cd elenörzés vagy első partició induljon el.Ezek a pontok közöt van egy olyan menü OEM install én erre bökök rá akor betölti a linux kernelt megjelenik a logó és ez a hiba üzenettett adja Udevd- event[7390]:rum_program: '/sbin/modprobe' abnormal exit és melete nem [ok] hanem [fail]Miaz,hogy alternativ install lemez,az ubuntuval azért választotam mert mostani chip magazinban is ezen mutatják be a telepitést.De próbáltam a Mandrivát és az is elszánt hiba üzenettel.