Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Öhh....
Most jövök Ubuntu alól. Pontosabban 9.10 live cd-t probáltam ki. És leesett az állam. Minden hardverem müködött. Pár éve próbálkoztam Suse linuxal, még eredeti 6cd-s telepitöm is volt a 6os változatból, és a 7es is eredetiben volt meg. Ám feladtam, nagyon nehezen tudtam kezelni, nagyon nyügös volt a hardverek telepítése, és ha sikerült, akkor sem volt tökéletes pár esetben a driver miatt(pl nyomtatási felbontás kissebb volt mint win alatt).
Délután fel is telepitem egy particióra, fordulhatok hozzátok segitségért? Sok kérdésem lesz, mivel van egy pda-m, egy multifunkciós nyomtatóm amivel sokatt nyomtatok, egy ff kormányom és a kedvenc játékom a rfactor és a half life2 és kiegészitői. (eredetiek)
Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest