Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy linuxos, az Ubuntut csak másodlagos rendszerként használom, de elég jó szerintem (de hát ugye a megszokás, játék...). Viszont szeretném a 9.04 után kipróbálni a mackót is
Nade. A 9.04 ext3-ra ment rá, viszont olvasta, hogy az ext4 kissé gyorsabb. A kérdésem az lenne, hogy van-e átjárhatóság a két fájlrendszer között, magyarán létezik-e olyan, hogy frissítem a 9.04-et 9.10-re, ÉS ext4-re (ha ez nem túl komplikált megoldás), vagy mindenképpen a tiszta telepítés jelenti az üdvösséghez vezető utat? Amúgy a 9.04-en majdnem mindenem ment, csak a nyomtatót kellett hegesztenem, és a tv-tunert kellett volna, de arra már nem volt türelmem 
Előre is köszi

Aktív témák
Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nade. A 9.04 ext3-ra ment rá, viszont olvasta, hogy az ext4 kissé gyorsabb. A kérdésem az lenne, hogy van-e átjárhatóság a két fájlrendszer között, magyarán létezik-e olyan, hogy frissítem a 9.04-et 9.10-re, ÉS ext4-re (ha ez nem túl komplikált megoldás), vagy mindenképpen a tiszta telepítés jelenti az üdvösséghez vezető utat? Amúgy a 9.04-en majdnem mindenem ment, csak a nyomtatót kellett hegesztenem, és a tv-tunert kellett volna, de arra már nem volt türelmem