- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iOS alkalmazások
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
üzenetére
Persze, értem én, hogy az volna jó, csak egyrészt nem törlöm le a wint márciusíg, mert addíg ingyen használom. Másrészt meg nem fogok mindent eldobni egy olyan rendszerért, amit néhány hete-hónapja kóstolgatok (miközben a wint 12 éve ismerem és használom).
Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e, a lényeg, hogy van sok program és beállítás ami nekem fontos, szinte mindennap használom őket. Amíg ezeknek nem találom meg az alternatívájukat Ubi alatt, addíg nem kockáztatok semmit.
Ja, ez úgy jön össze a partíció konvertálásával, hogy a szóbanforgó kis ntfs az adat partícióm, mindenem azon van, amit használok. Soha nem mentettem rendszer partícióra és ezen nem is akarok változtatni. Szóval ha azt nem látná a win, akkor esetleg nagy gázt tudnék okozni magamnak az Ubi nem ismerése miatt...
Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest