Hirdetés
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
válasz
body007
üzenetére
hmm igen metacityre átváltva működik normálisan... viszont akkor meg eltűnik alulról az AWM dockom:S (max átváltok amikor filmet nézek de mégis jobb lenne ha meglehetne valahogy oldani)
a drivert nem tudom, hogy jó HD 4850 es kártyám van és 9.4es catalyst-t raktam úgy, ahogy egyik honlapon le volt vezetve... mert magamtól nem nagyon tudtam volna
de grafikai hibákat tapasztalok néha a compiz működése közbe, nem tudom, hogy ez esetleg kártya hibája lehet vagy driver 
más: van egy iPod Touchom azzal mennyire bír el a linux? Olvasgattam róla és azt mondják h virtual boxxal wint kell virtuálisan futtatni és úgy oldható meg. Ha esetleg van valaki ő, hogy oldja meg a szinkronizálást?
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- World of Warships
- Projektor topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de grafikai hibákat tapasztalok néha a compiz működése közbe, nem tudom, hogy ez esetleg kártya hibája lehet vagy driver