Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
ma rá kellett döbbenjek, hogy a rhythmboxnak mennyivel szebb hangja van, mint az audaciousnak. meglepett, mert azt hittem, hogy azonos dekódert használnak.
viszont sajnos a felépítése elég vacak ennek a lejátszónak, mindent csak id3tag alapján lehet, ami meg nem valami jó, mert én nem aszerint rendeztem eddig, és elég tekintélyes mennyiség összejött már (plusz a távol-keleti írásjegyek egy részét nem képest rendesen eltárolni az id3tag).olyan lejátszó kéne nekem, ami egyszerűen könyvtárszerkezetesen megjeleníti a dolgokat, nem akar nekem metainformáció alapján kavarni. illetve nem lenne rossz, ha lenne egy EQ benne. létezik egyáltalán ilyen, vagy csak nekem vannak eszement igényeim?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest