Aktív témák
-
Cuccer
csendes tag
Sziasztok!
Lassan majd kifogyok a kérdésekből, de itt van még egy:
Próbáltam srt feliratos avit nézni a Totemmel, de azonnal kifagy belső adatfolyam-hibával.
Próbáltam utánanézni, hupon is volt valakinek ez a problémája, de nem válaszoltak neki semmit.Csak a felirattal lehet baja, mert más filmet lejátszik tök jól.
Persze, rögtön kipróbáltam VLCvel, és mplayerrel is, vlcvel ok volt, mplayer nem jelenítette meg az ő és ű betűket. Nem is ez lenne a legnagyobb baj, hanem (tudom ez csak csicsázás) ,a multimédia billentyűim csak totem alatt mennek. Próbáltam vlcben beállítani, van is benne ilye, hogy media play billentyű, nem hajlandó működni. Mplayer config fájlját is megírtam, a billentyűpárosításokkal, de így ráadásul még ki is fagy.
Szóval vagy a totemet kellene megjavítani, vagy valamelyik lejátszóban a billentyűket.
Köszi az ötleteket.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest