- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
1. a bill kiosztás magyar. a bill-en egy ideje elfelejt működni a numerikus rész, ami elég fájdalmas. gondolom restart segít, de nekem valami egyszerűbb megoldás kéne.
Nem értem pontosan. Menet közben egyszercsak megszűnik működni a numpad, vagy egy ideje már egyáltalán nem működik, bármit is csináltál vele azóta? Ha az előbbi, akkor kihúzás-bedugás, vagy gép restart segít-e? (Ha kihúzás-bedugás segít, akkor esetleg egy modul eltávolítás-újratöltés is segíthet, amire lehet egy scriptet írni, ami bár elég csúnya, de azért workaround)
3. kiterjesztett asztallal próbálok dolgozni, ehhez a képernyő szélességeket összeadtam, a magasságok nagyjából jók. nem teljesen sikerült a művelet, kitalálta, hogy neki márpedig 6400x1024 van.
Xorg.conf-ban van egy olyan opció, hogy Virtual, ami megadja, hogy mekkora elméleti felbontást kezel az X. Ebben az írásban vannak minták. (bocsi, hogy mégiscsak linket adok, de gyors pont az i-re nem lesz, mert nem egy triviális dologba futottál bele.) Továbbá próbáld ki a grandr nevű programot a beépített felbontásállítón kívül, hátha az jobban megfelel a célnak.
A citrixhez sajna nem tudok hozzászólni.
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest