Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Bocsi, de nem tudok screenshotot küldeni, nem az én gépem, és már azóta ubuntu sincs rajta
Az is Asus F5 volt asszem, a hangkártya pedig
00:14.5 Multimedia audio controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 AC'97 Audio Controller (rev 02)
Rengetegek szívtam vele, míg rájöttem, miért nem szól a hang, és véletlenül találtam rá. A hangerőbeállításoknál ugye elő lehet szedni egy csomó csúszkát, meg kapcsolót, ami alapból rejtve van, és azokat piszkáltam, végül, úgy emlékszem, az external amplifier kikapcsolása hozta meg a hangot. Magyarul, ahogy előttem is írták, valami külső erősítő, vagy ilyesmi lehet a neve.
De ezután sem volt 100-as a hang, mert használat közben elment, szaggatott, darált, és csak az újraindítás segített rajta...
Az a laptop nagyon nem szerette a linuxot
Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az is Asus F5 volt asszem, a hangkártya pedig