Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
No igen, nem volt kedvem telefonon beszélgetni velük...
Majd megoldom, de előbb fogom közvetlen a gépen aktiválni mint beszélni velük, valahogy annyira egyelőre nem izgat a dolog... inkább kikísérletezgetem a Virtualbox beállítását.Egyébként utálom ezt a telefonos aktiválás dolgot, egyszerűen irtózom tőle és felháborít.
Megkeserítik csak vele az eredeti példány használatát, az illegális példányok pedig ugyanúgy élnek, tehát egyáltalán nem éri el a célját, csak bosszantja az ügyfeleket.
(Az online detto, ha végül nem kerül net a gépre, de hogy Virtualbox NAT-ján se' menjen át...)Ezért sem fogok Vista-t venni, sokkal inkább Linux, már úgyis úgy megszoktam.

(Nem mintha az XP-t készakarva vettem volna.)Mindenesetre, ha lesz időm rá egyszer eljátszom vele, azért meglegyen...
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest