Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- iPhone topik
- Netfone
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Képzeld Vladi ! Ezeket a sorokat már a vinyóra telepített Ubi alól írom

És hogy mi volt a hiba ? Ezt figyeld : Ugye megint megpróbáltam a terminál-pppoeconf-enter-user-pass-enter-enter-enter kört
Na de így nem lett net megint.
Pedig live alatt így simán megy. Na most : jobb fent a kis dupla fekete monitorra kattintottam jobb mouse és ott kapcsolatok szerkesztése és ott DSL fülecske (utolsó) Ott kéri a usert és a passt.Be is írtam ,de még kérdi a Szolgáltatást.Ez a lényeg. Itt kútfőből kitaláltam neki kínomban , hogy beírom a DSL szócskát.És csoda : megy a net.Azért egy kapcsolatot működésre bírni XP alatt nagyságrendekkel könnyebb.Pedig az egy "régi" op rendszer.Ez meg most jött ki. És 8.04 alatt nem volt ez a hiba. Visszafelé fejlődnek a fiúk ? A 8.04 -nél a vinyóra telepített rendszernél is elég volt terminálozni, nem kellett kútfőből gondolkodni hogy most mi is lehet...Ez van. Azért örülök h sikerült.Még egy dolog : Ubntu alatt hogyan lehet átkapcsolni a Clone képernyőt dual Viewre ? Mert ugye alap a Clone.Ha ezt még megmondod megint okosabb leszek. Atti
Aktív témák
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig live alatt így simán megy. Na most : jobb fent a kis dupla fekete monitorra kattintottam jobb mouse és ott kapcsolatok szerkesztése és ott DSL fülecske (utolsó) Ott kéri a usert és a passt.Be is írtam ,de még kérdi a Szolgáltatást.Ez a lényeg. Itt kútfőből kitaláltam neki kínomban , hogy beírom a DSL szócskát.És csoda : megy a net.Azért egy kapcsolatot működésre bírni XP alatt nagyságrendekkel könnyebb.Pedig az egy "régi" op rendszer.Ez meg most jött ki. És 8.04 alatt nem volt ez a hiba. Visszafelé fejlődnek a fiúk ? A 8.04 -nél a vinyóra telepített rendszernél is elég volt terminálozni, nem kellett kútfőből gondolkodni hogy most mi is lehet...Ez van. Azért örülök h sikerült.Még egy dolog : Ubntu alatt hogyan lehet átkapcsolni a Clone képernyőt dual Viewre ? Mert ugye alap a Clone.Ha ezt még megmondod megint okosabb leszek. Atti