Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
floatr
veterán
Hát, elftársak, szomorú vagyok...
Lehúztam a kubit, mivel korábban bejött a kde alap -- igaz most inkább a gnome-ot használom. No mindegy -- gondoltam -- teszek egy próbakört az új kde-vel (ami még nem A kde4
)Hát annyira elhúzta a szám szélét, a jelenlegi félkész-szerű állapot, hogy inkább meg se néztem volna. Komolyan elkedvetlenített. A 3.5.x-hez képest egy gagyi, cukormázba bugyolált valami került tokozásra, és semmise úgy működik, semmi sem olyan, mint ahogyan azt az ember várná. Az edgy óta használom, de ez övön aluli volt, és ráadásul a 3.5.x verziót hivatalosan kivonták a forgalomból a kollégák.
Olvastam valahol h feature szinten 2010 tájékán fogják utólérni a 3.5.x vonalat.
Ne legyen igazam, de szerintem lehet temetni a kubuntu-t...

Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)