- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ez fééélelmetes... van egy lenovo sl300-am, amire nem bírok értelmesen feltenni egy ubit
a 8.10rc-t tettem fel, de az az elején dob betöltés közben valami warning-szerűséget, bár bejön. ha jól értelmeztem, a vidkártyával van baja. utána valamelyik gnome-applet elhasal, kikapcsoláskor kéri a jelszót (nem jegyeztem meg a nevét...). a wnw sticket nem bírtam életre kelteni, másik 2 rendszeren hibátlanul ment.
oké, feltettem a 8.04-et. az meg a wlan-kártyát nem látja. asszem megy vissza az intrepid, és indul a hibakeresés. túl új lenne neki a hardver, vagy mi?
ja, a hangerő-szabályozó gombok nem mennek, a fényerő meg fordítva működik: ha nem nyúlok a géphez, felerősödik a fénye, ha hozzányúlok, akkor visszasötétedik. mikor viszem fel gyorsgombokkal a fényerőt, sötétedik, mikor le, akkor világosodik
remélem lesz valami értelmes javítás hozzá, a lenovot nem úgy ismerem, mint ami nem szereti a linuxot.
ha megint lesz rajta valamiféle rendszer, majd írok hibaüzeneteket.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- SONY LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest