- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
MasterMark #11034 üzenetére
Egy kép többet ér ezer szónál. Nem tőlem való, de örökzöld.
Hogy magamat ismételjem, a kérdésemet megjelölöm vastaggal:
"Buta kérdés részemről, de érdekel a válasz:
Sokat változott az UniFi kezelőfelület. Pár hete fura dolgok jelennek meg, ami nekem érdekes, mert vagy nem olvastam el rendesen a változáslistát, vagy paranoiás lettem, de most a céges laptopomnál ezt látom, ötlet? ---> lásd kép
Ja és a laptop most standby-ban van."
Azaz: a csatolt képen látható módon csak a stanby-ban lévő laptopom viselkedik a sok-sok eszközöm közül, akár wifi, akár LAN kapcsolaton keresztül van a rendszeren. Nem emlékszem, hogy olvastam volna valamit erről a változásnaplóban. Vajon mit jelenthet a pulzáló kék kör egy adott eszköz körül az Unifi Network Application kezelőfelületén, a Topology menüpontban?Így már jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest