- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A K550i-vel szerintem nem fog működni, mint ahogyan az én W610i-s telómmal sem, mivel már mindeketten CID52-es védelmi rendszerrel vannak ellátva, és az már nem engedi a ''sima'' flashelést.
De meg lehet oldani, mert lehet végülis flashelni ezeket is, csak kell hozzá a SE Tool 2, ami úgy kb egy negyvenezer forintos hardver.
A CID49-es és azoknál régebbi telók (K550i, W610i-nél korábbiak, pl. K800i, W810i) gond nélkül megy szervízkábellel, SE Tool nélkül is. -
cherockee
aktív tag
igéretes, csak remélem lesz privát használatra is, nem úgy árazzák majd be mint egy átlagos fejlesztői eszközt...no meg stabil legyen, és akkor szupi, végre minden oda kerül ahova én akarom (desktop gépemen is dock csücsül, nem start menu, kernel agyontúrva-buherálva, most alkotom ugyan ezt ppc-n, amennyire lehet)
-
kohi
tag
Még nem kapható kereskedelmi forgalomba egy darabig.
[Szerkesztve] -
kohi
tag
Üdv kedves fórumtársak!
Azért indítottam ezt a témát, hogy itt megbeszélhessük ezt az ígéretesnek tűnő alkalmazást melynek a segítségével a telefonunknak saját menüt készíthetünk
Itt a cég linkje akik elkövették a dolgot. [link]
Természetesen fizetős a dolog de hát a telefonunk se ingyen kaptuk
Az oldalon jópár video található, amin eléggé meggyőző felvételek szerepelnek.
Remélhetőleg nagy sikert arat és elérhető lesz baráti áron is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest