Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Eddig nagyon rendben vagyunk...
Alighanem a grafika őrültjei is megkapják, ami kell nekik, meg azok is, akik nem erőmű fűti a szobát... a Dx9-es minsysreq nevetséges, a DirectX10-es max graffal meg csodaszép lehet. Én nem szeretem a blurt, kikapcsoltam helyből, jól állítgatható a részletesség, van opció bőven... engem ez a rész annyira nem nyomaszt.
Ez is physX-es csoda, szóval él a környezet, himbálózik, libeg, úszik minden, ahogy kell. Kicsit erőlködnöm kellett a nagyobb gerendákat mozgatni a víz felszínén, de megy a dolog, a koma mozgása nekem nagyon tetszik, az úszás főleg. Jól nyomja gyorsban
! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.
A hajózásra baromi kíváncsi leszek, nem lehetett nem észrevenni a screenshotokat.
Inventory oké, úgy tűnik három szet cucc pakolható össze, ezek között csak egy gombnyomás váltani, nem kell egyenként tökölni a felszereléssel. Quickbar is rendben van, bár kevésnek tűnik... korai lenne leszólni.
A backstab nagyon finom, lopózik a gyerök, rohan, ahogy kell. Van blokk, riposzt, meg minden...
Elég komoly kraftolás is lehet mögötte, ahogy nézem. Betévedtem valami első blikkre érthetetlen menübe, gondolom kell a tudás, miből mennyit, hogyan... ehh, a mágia érdekelne, de nagyon...
Lore is van, feljegyzések, könyvek, mifene.
Sok az átvezető így az elején, de a töltési idő meglepően alacsony. Nem is értem...Azokat kérdezem, akik komolyabban játszottak vele: van ennek a játéknak valami gyenge pontja? Ennek robbannia kellett volna... vagy nagyon csalóka így az eleje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Arany János - Kapcsos könyv
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.