- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
Ha hangulatrontást okoztam akkor így utólag elnézést kérek mindenkitől nem annak sem utálkozásnak szántam. Ez csak az észrevételem és véleményem, de én nem feltétlenül utálok vmit amiről azt írom h szar, csak csalódtam benne mert többet vártam.
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)