- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
Ha hangulatrontást okoztam akkor így utólag elnézést kérek mindenkitől nem annak sem utálkozásnak szántam. Ez csak az észrevételem és véleményem, de én nem feltétlenül utálok vmit amiről azt írom h szar, csak csalódtam benne mert többet vártam.
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Távcső topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/512 Silver (77 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512 (4)
- Latitude 7450 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)