- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
Ha hangulatrontást okoztam akkor így utólag elnézést kérek mindenkitől nem annak sem utálkozásnak szántam. Ez csak az észrevételem és véleményem, de én nem feltétlenül utálok vmit amiről azt írom h szar, csak csalódtam benne mert többet vártam.
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igaza van DJUREE-nak h nem szabad az oblivionhoz v gothic3hoz hasonlítani, csak a képek alapján többet vártam mert ott sokkal jobbnak tűnik. Amúgy az h éjfél után írok egy ilyen üzenetet az nem jelenti feltétlenül azt h még akkor is ezzel játszok. Ja meg összesen kb fél v 1 órát játszottam vele miután letöltöttem, de még fennt hagytam mert lehet ha kivittem az obliviont megpróbálom ezt is. A gothic3-hoz még kevés a ramom azzal majd csak később fok zúzni. Meg írtam azt is h a grafikája az szép és gyönyörű meg tetszik is csak fura volt elsőre a víz + úszás + harc + 1-2 dolog. Még nem szoktam meg. A nehézséget viszont tényleg eltúlozták mert elég szívósak a lények a karakter meg még gyér a kezdetekben (majd gondolom később biztos erősödik, ahogy ez a szerepjátoknál elnni szokott)