- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
csigaADSL
tag
Hú köszönöm mindenki hozzászólását, most egyre mélyebbre ásom magam a twingós dolgokat illetően nagyon érdekel a kérdés
Ezek szerint mindenki csak jót tud mondani a twingóról mert eddig mindenki megpróbált lebeszélni róla, nem igazán értem mi bajuk van a twingoval....
Mindegy remélem minél hamarabb elmondhatom én is hogy twingós vagyok.
Addig is várom a hozzászólásokat. -
orkester
őstag
Szia!
Nekünk van egy 2002es évjáratú. Szívesen válaszolok, ha kíváncsi vagy valamire.
Amúgy szerintem jó kis autó, de ha nyaralni mentek vele, bármennyire is jól pakolható a csomagtér, picit kicsi 4 embernek. Mentünk már úgy vele, hogy a virsli már csak a kesztyűtartóban fért el.Nálunk kb. 25e Kmnél a fékek elkezdtek néha nyikorogni, de amúgy nincs komoly baja.
-
Jocofeco
aktív tag
Nekem volt twingeszom, nagyon szerettem a kis malacot
a totalcar.hu-n van népítélet azon érdemes megnézni, oda én is beírtam. Meglepően jó kis autó és kicsinek néz ki de a 198[link]cm-es magaságommal is simán belefértem kényelmesen! Na persze csak előre. A futóművét nagyon nézesd meg és a fékeket, nem Magyar utakra tervezettek, a motor elég igénytelen de a 800kg-ot szépen viszi és keveset fogyaszt, a költségei sem sokak 10W40 olaj elég elterjedt olyan 4-5k/4-5L a szűrők meg 1-1,5k körül vannak.Gumit is nézz hozzá (régebbiek azt hiszem 155/55 R14 az 2000 utáni 155/55 R15 elég nehéz hozzá gumit szerzni mert a 100-as skodriknak volt ilyen, persze michelin van hozzá nem túl olcsójé).
-
Shadows
senior tag
golf???
[link]
[Szerkesztve] -
csigaADSL
tag
Jaja sztem is jó kis autó és kettőnknek tökéletes lenne.
Esetleg neked is ilyened van?
Mert ha igen érdekelne hogy mennyibe kerül egy éves költsége úgy értem hogy kötelezőbiztosítás súlyadó meg mittoméén mi kell egy kocsira hogy használhasd.
Úgy látszik nincs túl sok twingos a ph-n.... -
Stimpy
senior tag
Hali.
500k-ért már nagyon jó állapotút kell kapnod.Nem rossz kis gép, csak vétel előtt mindenképp érdenmes átnézetni egy szerelővel : motor állapota, karosszéria (rétegvastagság mérés) , futómű, fékek állapota stb,stb.
Ha kettőtöknek kell, akkor bőven elég, és nem eszik sokat, ha jól be van állítva, sőt szvsz még kényelmesnek is mondható.
Szokásos szervízelése nem kerül sokba, nem kell rákölteni 100ezreket.
Ja, és tökéletes a csomagtere, mert 3 láda sör pont elfér benne egymás mellett
Üdw : Stimpy -
csigaADSL
tag
Sziasztok!
Barátnőmmel kitaláltuk hogy venni akarunk egy twingot, ezért ezúton szeretnék minden kedves PH!-s fórumozót hogy aki tud nekem ebben segíteni kérem írjon.
pl: milyen évjárat, mi lehet a reális ára, mit kell megnézni egy autón, miért vegyek ilyet miért ne vegyek, érvek,- ellen érvek ötletek, és persze konkrét ajánlatokat várok.
Remélem egy twingo tulaj is lapul köztetek és tud nekem segíteni ilyesmiben.
Jah és az ára amit max áldoznék érte mondjuk 500k.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest