- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Örülök hogy segithettem neked és magamnak is
-
Esmein
nagyúr
43.xx driverrel meg apróbb encsembencsemmel 9352 pont. Emmán csinos.
-
Esmein
nagyúr
Most megpróbálok 9000 fölé menni valahogyan.
-
Esmein
nagyúr
attól még nem ugrik 1600 pontot. Volt ott más is ? Driver verzió ez az. Nálam húzott és alap köz ugy 4-500 pont különbség van, de 1500-2000 az sok csak emiatt.
-
Esmein
nagyúr
Na és hogyan ? Azt én is bevállalnám. A ti200-am most megy 243/432-n.
-
Esmein
nagyúr
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7129947 Még mindig alig hiszem el. Hülyére vertem bátyám p4ét
-
Esmein
nagyúr
rebootoltam és most is 8700 felett van .
-
Esmein
nagyúr
Amugy ez az 1700 pont ugrás elég jelentős ahhoz szerintem hogy kivesézzük.
-
Esmein
nagyúr
Tweak XP pro kell hozz(tweakxp.com) ha nem tudod hogyan kell a registryben turkálni. Ebben a cuccban van egy olyan hogy Hardware information & tweaks, Memory optimization, cache optimization. A cache résznél vannak ezek a dolgok amiket elmondtam. Ja meg bekapcsoltam vmi cache enable for cpu , itt beállitottam az athlon xp-t. (kicsit néztem mikor nature 18-22 fps helyett stabil 35-öt ment ... )
-
Esmein
nagyúr
Adott ugyebár a lenti configom. 70xx pontot gyártott, gondoltam kipróbálom már ezt a Tweak xp cuccost, és visszapattant az állkapcsom, amikor beállitottam, hogy a windows core a rambol fusson, 512 ramból különitsen el cachet, alkalmazások legyenek első prioritásuak és 8700 pontom lett ugyanolyan configgal ugyanolyan default beállitásokkal. Másodjára is lemértem mert nem mertem elhinni és szintén 8700 lett ( az első talán 875x a második 8705).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest