Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
- Jumbó: 1500/256 a papíron, nekem is ilyen van, de néha gondol egyet és felugrik 1500/1000-rre. Ennek én örülök, mert hasznos a torrentnek.
Problémám most nincs vele, korábban volt, hogy elment a net és 1hétig jöttek ki ''javítani''. Aztán a sarkamra álltam és megcsinálták. Azóta jó. Ping 5-40ms.
- MD5 már nem olyan vészes, elég sok router tudja alapból, a linuxosak biztos. Itt a fórumon korábban már levolt írva, hogy melyek tudják biztosan.
- Dáma csamagnál is csak 1 azonosítód van, de ott routerrel legálisan tudod a netet a másik gépen is használni. A Jumbót is lehet 2 gépen használni, nem hiszem, hogy szankciókat vonna magaután(nem érdekük). Szerintem csak a sebességek miatt írták oda, hogy hány gépen ajánlott a használata.
- 1év az pontosan 1év, csak akkor újul meg, ha megújítod (új szerződéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest