Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Stitch
őstag
Végül a 21.83as detonatort szedtem le, és azzal tökéletesen működik! Mégegyszer köszi a hozzászólásokat!
Detonator powa!!! :)) -
krinyó
csendes tag
Sziasztok! Nekem is segitsen valaki!
Légyszi nézzétek meg a Mirage topicot.hátha tud valaki jó tanáccsal szolgálni.
:)) -
Stitch
őstag
Na, mondhatom szépen elvitte a rendszeremet ez a driver...még szerencse hogy szeressük a ghost-ot...
Marad a detonator. Szerintetek melyiket rakjam fel? 23.13 jó lesz? - az kb 2001 decemberi, vagy még régebbit? -
Stitch
őstag
...directdraw...
ezt akartam irni...:) -
Stitch
őstag
Xp-m van, a tv tunerhez a legújabb driverrel. A vidikarihoz (ami az S3 helyett egy TNT2es chippel van szerelve:))) most szedem ''friss'' (pont 2 napja volt 2 éves)drivert, és megnézem azzal. Biztos hogy a vidikarival nem stimmel valami, mert ha kikapcsolom a direcrdraw-t akkor megy rendesen csak lassú, meg kicsit rosszabbak a szinek. Majd kiderül, remélem jó lesz!
Köszi a válaszokat! -
simonzé
addikt
Még egy tipp: Milyen windows van a gépeden? XP? Nem lehet, hogy nem a windowsodhoz megfelelő drivert raktad fel? XP-hez XP diver kell, win98-hoz meg win98-as. :)
Még egy gyenge pont: Az S3 videokártyáinak sok inkompatibilitási gondja volt. Sajna most ez tűnik leggyanúsabbnak. Lehet, hogy nem egy Viper kellene. -
Stitch
őstag
Mi lehet a baj?
-
Stitch
őstag
Adott egy ilyen pinnacle pctv-s tv kártya. Konfigolni sikerült, megvannak a csatornák, csak amikor ki akarom tenni teljes képernyőre, akkor a windóz átvált 256 szinre meg 640x480-ra és kiirja, hogy egy eszközzel (szvsz a vidikarival) gond van és hogy inditsam újra a gépet. Reboot után semmi gond, de ha újra próbálom ugyanezt csinálja. Megpróbáltam 1024x768 32bit helyett 800x600 16bitben, de ugyanezt művelte. Majd megnézem 640x480ban is, csak gondoltam hátha találkozott már valaki hasonló problémával. A konfig többi része:
Diamond Viper V770 32MB, cel900, 256 sdram. -
sirály12
őstag
Ha a cd-n levő drivert próbálod felhúzni az xp-re, hát azzzal kötekedni is fog. Nekem is kötexik vele, nekem is kword-os tunerem van. Ne hagyd az xp-nek hogy ő telepítse, henem talapítsd te, és ha mondja, hogy nem xp-re való driver ne foglalkozz vele én sem tettem, telepítsd csak fel. Általában vagy az NT-s vagy a win2000-es driver szokott jó lenni hozzá.
Ha nincs cd a kártyához, akkor marad a net, szedd le a drivert az előttem hozzászóló kolléga által ajánlott gyári címről ott legalább a legúljabbat találod, csak arra vigyázz, hogy a te kártyádhoz valót szedd le. -
neoo1987
csendes tag
Pfúú nekem valami eccerű kéne,meg arra gondoltm hogy a tv-adást amit pc-n nézek fölvenném video fáljba csak nem tudom hogy ezt minőségileg és méretileg hogy lehetne széppé és jóvá tenni!
-
Vegyél Leadtek-et elég jókat írnak erről a kártyáról, minőségi darab. Ha szeretsz finomhangolni, driverekkel progikkal babrálni, és egy jó univerzális távirányítót amivel más programokat, gépet tudsz vezérelni akkor PCTV PRO-t. (de ennél a kártyánál a gyári driverekkel nem sokra mész :) :)
-
neoo1987
csendes tag
Sziasztok nekm egy Intel pentium4 2.4 ghz-es procim van 512mb ddr rammal egy maxtor 7200rpm-es 120gb -os winchim xp-vel abban szeretném segítségeteket kérni hogy milyen tv tuner kártyát vegyek!(középkategória)
-
simonzé
addikt
-
Ripper
csendes tag
Valaki segítsen,vettem egy K-world-ös Tv Tunner kártyán,az xp-m felismeri de nem tudja telepíteni a hardvert.Egyszerüen nem talál semmit hozzá.Pedig 2 slotot is megnéztem?? Valaki tudna segíteni??
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Windows 11
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest