Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkorei
tag
Win 98 alatt használja a srác, és igen jo miöségben tud felvenni, 7xx X 5xx-be max, igaz már régi kari, de jol vezs fel, akár jobban is mint a mai olcsobb kategoria.
(én nem értek hozzá, de a haver igen, ugyhogy hiszek neki, és föleg a video minöségétöl függ, aszondta, csak driver köne) -
aDM|RaL^
őstag
-
fkorei
tag
Sziasztok!
Drivert keresek egy tv tunnerhez, de eddig még nem találtam, vagy ami volt, nem ment.
A kártya tipusa, jo kérdés...rá van itva hogy Philips, és van rajta egy Brooktree chip.
Bt 848AKPF a chip.
Hiába chip alapján letöltök egy drivert azzal nem müxik jol, sistergett és fekete-fehér volt a kép.
A K!tv nevü progval ár jobban ment, az végül is használta a karit, de én videorol akarok felvenni, és makor rákötöttem a ideot, akkor vagy 300 csatornán kiirta hogy video signal found, de fekete volt a kép(na jo mindet nem néztem végig, csak egy párat)
Szoval van valakinek ötlelet hogyan hozzam müködöképessé?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- GTA: San Andreas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Formula-1
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest