Hirdetés
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkorei
tag
Win 98 alatt használja a srác, és igen jo miöségben tud felvenni, 7xx X 5xx-be max, igaz már régi kari, de jol vezs fel, akár jobban is mint a mai olcsobb kategoria.
(én nem értek hozzá, de a haver igen, ugyhogy hiszek neki, és föleg a video minöségétöl függ, aszondta, csak driver köne) -
aDM|RaL^
őstag
-
fkorei
tag
Sziasztok!
Drivert keresek egy tv tunnerhez, de eddig még nem találtam, vagy ami volt, nem ment.
A kártya tipusa, jo kérdés...rá van itva hogy Philips, és van rajta egy Brooktree chip.
Bt 848AKPF a chip.
Hiába chip alapján letöltök egy drivert azzal nem müxik jol, sistergett és fekete-fehér volt a kép.
A K!tv nevü progval ár jobban ment, az végül is használta a karit, de én videorol akarok felvenni, és makor rákötöttem a ideot, akkor vagy 300 csatornán kiirta hogy video signal found, de fekete volt a kép(na jo mindet nem néztem végig, csak egy párat)
Szoval van valakinek ötlelet hogyan hozzam müködöképessé?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest